Bisschop_Zwijsenstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Bisschop_Zwijsenstraat Tilburg NederlandLocatie:Het appartement ligt op ongeveer 6 minuten loopafstand van het centrum en op 14 minuten fietsafstand van de Universiteit van Tilburg. Op korte afstand zijn twee supermarkten (Jumbo en Aldi) gelegen. Tevens gunstig gelegen nabij uitvalswegen en het onderwijsgebied Stappegoor, de bioscoop, zwembad en ijssporthal.Indeling:Zeer ruime woonkamer met luxe open keuken.2 Badkamers aanwezig.

Je vind de Appartement aan de Bisschop_Zwijsenstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Bisschop_Zwijsenstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bisschop Zwijsenstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bisschop Zwijsenstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Bisschop Zwijsenstraat in Tilburg

Prijs – 1124.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 85

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bisschop_Zwijsenstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren