Bjirkewei Twijzelerheide Nederland in Twijzelerheide via Huurflits

Bjirkewei Twijzelerheide NederlandIndeling:U komt binnen via de hal, welke toegang biedt tot de badkamer met inloopdouche en wastafel. Naast de badkamer is het separate toilet met fonteintje gelegen. Verder biedt de hal toegang tot de eerste ruime slaapkamer, de bijkeuken en de ruime woonkamer met open keuken voorzien van inbouw vaatwasser, afzuigkap, kookplaat en koelvries-combinatie. De tweede ruime slaapkamer is toegankelijk via de woonkamer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het balkon.

Je vind de Appartement aan de Bjirkewei Twijzelerheide Nederland  te Twijzelerheide nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Twijzelerheide aan de Bjirkewei Twijzelerheide Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Twijzelerheide. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bjirkewei in Twijzelerheide wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bjirkewei in Twijzelerheide – Klik hier

Details van Appartement Bjirkewei in Twijzelerheide

Prijs – 975.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 84

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bjirkewei Twijzelerheide Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren