Blaarthemseweg Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Blaarthemseweg Eindhoven NederlandWoonkamer voorzien van laminaatvloer. Deze kun je gezellig inrichten met onder andere een eettafel en zithoek. Moderne open nieuwe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder oven-magnetron, vaatwasser, gaskookplaat, koelkast met vriesvak, afzuigkap. Slaapkamer De moderne, geheel betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan en een wastafelmeubel.

Je vind de Appartement aan de Blaarthemseweg Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Blaarthemseweg Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Blaarthemseweg in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Blaarthemseweg in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Blaarthemseweg in Eindhoven

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 36

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Blaarthemseweg Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren