Blaauwstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Blaauwstraat Rotterdam NederlandDit is een prachtige kamer volledig gemeubileerd in een geweldig huis op slechts 15 minuten fietsen van de Erasmus Universiteit. Deze kamer is geweldig als je instrumenten bespeelt of naar het conservatorium gaat, want er staat een piano in huis waar je gebruik van kunt maken! U zult genieten van deze kamer.

Je vind de Kamer aan de Blaauwstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Blaauwstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Blaauwstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Blaauwstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Blaauwstraat in Rotterdam

Prijs – 722.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 12

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Blaauwstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren