Blaauwstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Blaauwstraat Rotterdam NederlandEen rookvrije, nette, (uitwisselings)student van de Erasmus Universiteit, die er geen probleem mee heeft om een huis te delen met andere studenten. Het bed is een groot (160cm x 200cm) bed dus het is ook mogelijk om met twee personen te verblijven (tegen meerprijs).Mooie kamer met groot lits-jumeaux in een huis op 15 minuten fietsen van de Universiteit en 15 minuten van het stadscentrum. Mooie groene wijk met fijne besloten tuin en geweldige leefruimte in huis. Het huis heeft een piano dus deze kamer zou geweldig zijn voor studenten van het conservatorium.

Je vind de Kamer aan de Blaauwstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Blaauwstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Blaauwstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Blaauwstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Blaauwstraat in Rotterdam

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Blaauwstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren