Bleeklaan Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Bleeklaan Leeuwarden NederlandGelegen in Leeuwarden ligt dit prachtige 2-kamer appartement aan de Bleeklaan. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 35 m2, is gebouwd in 1964 en heeft een energielabel E.Uniek wonen in Leeuwarden. Dat kan goed in deze buurt. Bleeklaan is gelegen in de buurt Cambuursterpad. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

Je vind de Appartement aan de Bleeklaan Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Bleeklaan Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bleeklaan in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bleeklaan in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Bleeklaan in Leeuwarden

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bleeklaan Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren