Bleekweg Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Bleekweg Eindhoven NederlandGemeubileerd mooi 2-kamer appartement met balkon op eerste verdieping- met uitzicht op het van Abbe museum- van Gebouw De Bleek.Open keuken, badkamer met douche, wasgelegenheid en wasmachine-aansluiting. Aparte WC.Berging op de begane grond en een eigen(!) parkeerplaats in de parkeerkelder onder het gebouw.

Je vind de Appartement aan de Bleekweg Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Bleekweg Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bleekweg in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bleekweg in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Bleekweg in Eindhoven

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bleekweg Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren