Bleijerheiderstraat Kerkrade Nederland in Kerkrade via Huurflits

Bleijerheiderstraat Kerkrade NederlandAtelier te huur.Kort of lang verblijf mogelijkHuurprijs 875,- inclusief huur, elektra, verwarming, water, internet en volledig gemeubileerd.maximaal 1 persoon.De eigenaar verzorgt de bezichtigingen. E-mails worden doorgestuurd naar de eigenaarStudio is volledig gemeubileerd met all in prijs.

Je vind de Studio aan de Bleijerheiderstraat Kerkrade Nederland  te Kerkrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Kerkrade aan de Bleijerheiderstraat Kerkrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Kerkrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Bleijerheiderstraat in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Bleijerheiderstraat in Kerkrade – Klik hier

Details van Studio Bleijerheiderstraat in Kerkrade

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 42

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bleijerheiderstraat Kerkrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren