Boddenkampsingel Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Boddenkampsingel Enschede NederlandAlle studio’s hebben een eigen badkamer, keuken, wasmachine aansluiting.Alle studio’s hebben een PVC vloer in de studio.Hele ateliers zijn geschilderd en gepleisterd.Er is een gemeenschappelijke binnentuin voor huurders.

Je vind de Studio aan de Boddenkampsingel Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Enschede aan de Boddenkampsingel Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Boddenkampsingel in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Boddenkampsingel in Enschede – Klik hier

Details van Studio Boddenkampsingel in Enschede

Prijs – 700.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 27

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boddenkampsingel Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren