Boekhorststraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Boekhorststraat DenHaag NederlandIndeling: Entree; trap naar de eerste verdieping; woonkamer met open keuken; keuken is voorzien van koel/vries combinatie,, inductieplaat, afzuigkap en oven. De moderne badkamer is voorzien van douche, toilet, wastafel en handdoekradiator; De wasmachine staat in de kast van de cv installatie. De buitenruimte is te bereiken via de woonkamer.

Je vind de Studio aan de Boekhorststraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Boekhorststraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Boekhorststraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Boekhorststraat in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Boekhorststraat in Den Haag

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boekhorststraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren