Boelstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Boelstraat Rotterdam NederlandGemeenschappelijke entree op de begane grond, trap naar de 1e verdieping. Eigen entree van de woning. Hal die u toegang geeft tot het toilet en de woonkamer. Via de woonkamer bereikt u de badkamer, keuken en slaapkamer.

Je vind de Appartement aan de Boelstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Boelstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Boelstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Boelstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Boelstraat in Rotterdam

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boelstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren