Boerenstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Boerenstraat DenHaag NederlandU komt de woning binnen in een centrale hal. Alle kamers zijn vanaf deze plek te bereiken.Het appartement heeft een ruime woonkamer en 3 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een luxe douchecabine en een wastafelmeubel met ingebouwde wastafel en spiegelkast.De keuken heeft een speelse indeling en is van alle gemakken voorzien. Denk aan een luxe mengkraan, inductiekookplaat, vaatwasser en oven.

Je vind de Appartement aan de Boerenstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Boerenstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Boerenstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Boerenstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Boerenstraat in Den Haag

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 71

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boerenstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren