Boergoensestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Boergoensestraat Rotterdam NederlandDeze mooie studio op de 1e verdieping is gelegen in Oud-Charlois en beschikt over een eigen douche, toilet en keuken. De studio is gestoffeerd, voorzien van centrale verwarming en dubbelglas.De Boergoensestraat ligt in een mooi stukje Oud-Charlois met veel karakteristieke en beeldbepalend panden. Binnen enkele minuten zijn de meeste voorzieningen te bereiken, denk aan winkels, restaurants en openbaar vervoer. Daarnaast ben je snel via de Maastunnel in het unieke stadscentrum van Rotterdam.

Je vind de Studio aan de Boergoensestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Boergoensestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Boergoensestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Boergoensestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Boergoensestraat in Rotterdam

Prijs – 655.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 26

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boergoensestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren