Boergoensevliet Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Boergoensevliet Rotterdam NederlandCentraal gelegen in Charlois (Rotterdam-Zuid) met bus- en tramhalte op loopafstand. De uitvalswegen naar het centrum via de Erasmusbrug en de Maastunnel zijn in enkele minuten te bereiken. De winkels, scholen en het Zuiderpark zijn binnen handbereik. Ook recreatiemogelijkheden zijn er volop: theater Zuidplein, de bioscoop met restaurants op de Veranda, de winkelboulevard, eigenlijk is er voor ieder wat wils! Het appartement met 97 m2 woonoppervlak is gelegen tegenover een mooie groene singel waar je heerlijk kunt wandelen in Rotterdam.- De woning is geheel gerenoveerd.- Energielabel A, 5 zonnepanelen en vloerverwarming.- Door het gehele appartement is tevens een luxe vloer toegepast.- 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met inloopkast- Badkamer met fraaie inloopdouche en wastafels- Tuin met zon (30m2)- Elegant design en ruime interieurs die een rustige huiselijke sfeer creëren.- Uitstekende ligging; 10 minuten rijden naar de Erasmus universiteit- De woning wordt gemeubileerd opgeleverd

Je vind de Kamer aan de Boergoensevliet Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Boergoensevliet Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Boergoensevliet in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Boergoensevliet in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Boergoensevliet in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boergoensevliet Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren