Boergoensevliet Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Boergoensevliet Rotterdam NederlandLet opWij nemen alleen bezichtigingsverzoeken in behandeling die aan de eisen voldoen en alle gewenste documenten bevatten. We moeten uw identiteit, uw adres en uw betaalbaarheid bevestigen.Stuur ons uw arbeidsovereenkomst, 3 recente salarisstroken, verificatie van deze gegevens bij uw werkgever en een kopie van uw identiteitsbewijs.Bent u zzp’er, dan hebben wij inkomensbewijzen en bankafschriften nodig waaruit de rechtmatigheid en hoogte van de ontvangen inkomsten blijkt. Stuur ons uw KVK-uittreksel (uittreksel KvK), jaarcijfers van de afgelopen drie jaar en een kopie van uw identiteitsbewijs.Als je student bent, hebben we een schoolregistratie, arbeidsovereenkomst, salarisstroken van de garantsteller en een kopie van het identiteitsbewijs van je garantsteller en jezelf nodigEerste verdieping:Gang met vloerbedekking, meterkast (vernieuwde elektra) en vaste kast.Toiletruimte geheel voorzien van nette betegeling, wandcloset en verlaagd plafond met inbouwspots.Ruime, L-vormige woonkamer met veel lichtinval, voorzien van vloerbedekking, wandbekleding en behangwanden en stucplafond.Open keuken met vinylvloer, verlaagd plafond met inbouwspots en een nette, in hoekopstelling ingerichte keuken met inbouwapparatuur: gaskookplaat met wokbrander, magnetron, heteluchtoven, vaatwasser, koel-vriescombinatie en afzuigkap. Toegang tot: Balkon aan de achterzijde gelegen op het noordwesten.Tweede verdieping:Overloop met vloerbedekking en vaste kast met de wasmachineaansluiting en opstelling van de combiketel.Ruime slaapkamer aan de voorzijde met tapijtvloer en netjes afgewerkt, vaste kastenwand en toegang tot balkon aan de voorzijde, gelegen op het zuidoosten.Tweede Slaapkamer aan de achterzijde met vloerbedekking, vaste kast en toegang tot balkon aan de achterzijde, gelegen op het noordwesten.Kastenkamer met vloerbedekking en schuifwandkast. Tevens toegang tot het balkon aan de achterzijde.Fraaie badkamer met ligbad, douche, wastafelmeubel met spiegelverwarming, 2e toilet, designradiator, mechanische ventilatie en elektrische vloerverwarming. Geheel netjes betegeld en verlaagd plafond met inbouw- en daglichtspots.Berging op de begane grond.

Je vind de Appartement aan de Boergoensevliet Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Boergoensevliet Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Boergoensevliet in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Boergoensevliet in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Boergoensevliet in Rotterdam

Prijs – 1395.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 104

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boergoensevliet Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren