Boezemsingel Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Boezemsingel Rotterdam Nederland• De appartementen worden allen luxe opgeleverd; • Voorzieningen keuken: koelkast, vriezer, inductie kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser; • Voorzieningen badkamer ruime douche, wastafel met meubel en spiegel voorzien van verlichting en een designradiator; • Beglazing: Dubbel glas.

Je vind de Appartement aan de Boezemsingel Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Boezemsingel Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Boezemsingel in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Boezemsingel in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Boezemsingel in Rotterdam

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 64

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boezemsingel Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren