Boezemweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Boezemweg Rotterdam NederlandEen modern, volledig gemeubileerd 3-kamer appartement in hartje Rotterdam te huur. Het is een appartement voor kort verblijf. Van de vloeren, de inbouwapparatuur van de moderne keuken tot het sanitair in de badkamer, aan alles is gedacht.Het appartement bevat een extra ruime woonkeuken voor kookliefhebbers, een woonkamer met veel lichtinval en een slaapkamer met een luxe badkamer.Via de deur van het appartement bereikt u de hal. Aan het einde van de hal bevindt zich het ruime woon- en eetgedeelte. Centraal in het woon- en eetgedeelte bevinden zich de grote raampartijen met balkon, hierdoor ontstaat er een prachtige lichtinval in het appartement. Het appartement heeft een extra ruime slaapkamer, die direct toegang biedt tot een luxe, ruime badkamer. Het gastentoilet bevindt zich in een aparte ruimte grenzend aan de hal. Vanuit de hal is er tevens toegang tot de grote inpandige berging.

Je vind de Appartement aan de Boezemweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Boezemweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Boezemweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Boezemweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Boezemweg in Rotterdam

Prijs – 1340.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 79

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boezemweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren