Boezemweg Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Boezemweg Rotterdam NederlandSpecifieke voorzieningenDakisolatieDubbel glasElektrische laadpaal autoFietsenstallingGedeeltelijk dubbelglasGemeenschappelijke buitenruimteGemeenschappelijke ruimteHuismeesterOverdekte parkeerplaatsParkeerplaats buitenVloerisolatieWandisolatieWarmte/koudewisselaarWarmtepompWTW

Je vind de Appartement aan de Boezemweg Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Boezemweg Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Boezemweg in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Boezemweg in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Boezemweg in Rotterdam

Prijs – 1345.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boezemweg Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren