Bokstraat Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Bokstraat Heerlen NederlandIndeling:1e verd.: hal, woonkamer, 2 slaapkamers, keuken met keukenblok voorzien van keramische kookplaat en afzuigkap, badkamer met douchecabine, wastafel en toilet.Gemeenschappelijke fietsenberging en dakterras

Je vind de Appartement aan de Bokstraat Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Bokstraat Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bokstraat in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bokstraat in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Bokstraat in Heerlen

Prijs – 625.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bokstraat Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren