Bollenhofsestraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Bollenhofsestraat Utrecht Nederland1e Verdieping:Overloop met toegang tot alle vertrekken en trapopgang naar de 2e verdieping. Aan de achterzijde van de woning zijn twee slaapkamers te vinden. Enerzijds de ouderkamer voorzien van een tweepersoonsbed en een grote kast. De tweede kamer is in gebruik als kinderkamer en is voorzien van een ledikant, commode, schommelstoel en kast. De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is ingericht als kinderkamer. Deze kamer beschikt over een eenpersoonsbed en een kast. De luxe badkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, beschikt over een ligbad, inloopdouche, hangend toilet en badkamermeubel met wastafel.De gehele verdieping is voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling, uitgevoerd met een nette Pvc-vloer.2e Verdieping:Voorzolder met voldoende ruimte voor opslag. Hier bevindt zich tevens de technische ruimte met de wasmachine. De zolderkamer is ca. 14 m2 en is ingericht als logeerkamer met een slaapbank en een kledingkast. Deze ruimte is ook te gebruiken als studeerkamer dankzij de aanwezigheid van een werkplek. Aan de voorzijde van de kamer is een dakraam gesitueerd.

Je vind de Huurwoning aan de Bollenhofsestraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Utrecht aan de Bollenhofsestraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Bollenhofsestraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Bollenhofsestraat in Utrecht – Klik hier

Details van Huis Bollenhofsestraat in Utrecht

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 150

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bollenhofsestraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren