Bomanshof Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Bomanshof Eindhoven NederlandIndeling:Entree;De hal biedt toegang tot de toiletruimte, woonkamer/keuken en de slaapruimte;Separate toiletruimte;Inpandige berging;Keuken in rechte opstelling voorzien van koelkast, elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en magnetron/oven;Woonkamer voorzien van PVC vloerafwerking, gordijnen, verlichting en fraai lichtinval door de grote ramen;Slaapkamer welke voldoende ruimte biedt voor een tweepersoons bed. De slaapkamer biedt tevens toegang tot de badkamer;- Badkamer met douche, douchafscheiding en vaste wastafel.Huurvoorwaarden:Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning worden door de verhuurder een aantal toewijzingscriteria gehanteerd:Uw bruto maandinkomen dient circa 3,5 keer de maandhuur te bedragen, waarbij vakantiegeld en vaste toeslagen worden meegeteld;Het inkomen van uw partner wordt voor (33%) meegeteld. Bij kandidaat huurders welke beide een AOW ontvangen, kunnen beide inkomens voor 100% worden meegeteld;U dient te beschikken over een arbeidscontract van minimaal één jaar. Nul (0)-uren-contracten kunnen niet worden meegeteld. Contracten via een detacheringsbureau / uitzendbureau / payroll organisatie, worden beoordeeld aan de hand van de voorwaarden.

Je vind de Appartement aan de Bomanshof Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Bomanshof Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bomanshof in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bomanshof in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Bomanshof in Eindhoven

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 63

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bomanshof Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren