Bonaventurastraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Bonaventurastraat Rotterdam NederlandEerste verdieping: Gang met toilet en toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime en lichte woonkamer. De eerste slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en geeft toegang tot het balkon. De keuken bevindt zich eveneens aan de achterzijde van de woning. Deze is voorzien van een koelkast met vriezer, spoelbak, 4-pits gaskookplaat en een combimagnetron. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon. Derde verdieping: Interne trap vanaf de eerste verdieping naar deze verdieping. Ruime overloop met wasmachine aansluiting. Hier bevinden zich de tweede en derde slaapkamer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafel met spiegel en designradiator.

Je vind de Appartement aan de Bonaventurastraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Bonaventurastraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bonaventurastraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bonaventurastraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Bonaventurastraat in Rotterdam

Prijs – 1120.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 78

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bonaventurastraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren