Bongartstraat Eygelshoven Nederland in Eygelshoven via Huurflits

Bongartstraat Eygelshoven NederlandBegane grond:Entree/gang 4,35 x 1,05 met plavuizenvloer, nieuwe meterkast met slimme meters, garderobe, deur naar woonkamer en keuken en trap naar verdieping.Woonkamer 4,70 x 3,45 met laminaatvloer, deur naar achtertuin, muurkast en schouw met mogelijkheid voor haard.Keuken 3,60 x 3,30 met plavuizenvloer, deur naar kelder en aanbouwkeuken met keramische kookplaat met afzuigunit, heteluchtoven en dubbele spoelbak.Toiletruimte 1,15 x 0,80 met plavuizenvloer en duoblok.Eerste verdieping:Overloop met vloerbedekking en vaste trap naar tweede verdieping.Slaapkamer 1: 4,65 x 2,40 met laminaatvloer en muurkast.Slaapkamer 2: 3,55 x 2,75 met vloerbedekking en deur naar badkamer.Slaapkamer 3: 2,60 x 1,75 met vloerbedekking.Badkamer 1,80 x 1,20 met plavuizenvloer, douche, wastafel en muurkast.Tweede verdieping:Overloop met deur naar slaapkamer 4 en zolderberging.Slaapkamer 4: 4,65 x 2,10 met vloerbedekking en dakraam.Berging met dakraam.

Je vind de Huurwoning aan de Bongartstraat Eygelshoven Nederland  te Eygelshoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Eygelshoven aan de Bongartstraat Eygelshoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Eygelshoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Bongartstraat in Eygelshoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Bongartstraat in Eygelshoven – Klik hier

Details van Huis Bongartstraat in Eygelshoven

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 115

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bongartstraat Eygelshoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren