Bontekoestraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Bontekoestraat Arnhem NederlandIndeling:Entree, hal, toilet. Ruime woonkamer met toegang naar het ruime balkon. De woonkamer heeft ontzettend veel daglicht door de ramen die tot aan de grond doorlopen. De glazen deur geeft een ruimtelijk effect en de kastruimte is ideaal om al je spullen op te bergen!Moderne splinter nieuwe keuken voorzien van een vaatwasser, koelkast, vriezer, inductiekookplaat, afzuigkap. Er is gelet op alle details, de keuken en badkamer hebben een hoog afwerkingsniveau. De badkamer is voorzien van een hippe wastafelkom met zwarte kraan en industriële douchewand met doorloop naar de slaapkamer. Vanuit de slaapkamer kun je ook naar het balkon of de deur lekker open zetten tijdens de zomerdagen. Het hele appartement is voorzien van een nieuwe laminaatvloer.

Je vind de Appartement aan de Bontekoestraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Bontekoestraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bontekoestraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bontekoestraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Bontekoestraat in Arnhem

Prijs – 1260.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bontekoestraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren