Boomaweg Monster Nederland in Monster via Huurflits

Boomaweg Monster NederlandIndeling: gemeenschappelijke entree, trap naar de 1e verdieping, kamer van ca.: 5.9 x 3.7 voorzien van een bed, kledingkast, bank en dressoir. Aparte badkamer met douche, toilet en wastafel op de gang voor eigen gebruik. Aparte keuken op de begane grond voor eigen gebruik met kookplaat. Gezamenlijk gebruik van wasmachine en droger. Gemeenschappelijke achtertuin en parkeerplaats. Onroerend goed wordt gedeeld met eigenaar. Kamer is gelegen in groene omgeving.

Je vind de Kamer aan de Boomaweg Monster Nederland  te Monster nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Monster aan de Boomaweg Monster Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Monster. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Boomaweg in Monster wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Boomaweg in Monster – Klik hier

Details van Kamer Boomaweg in Monster

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boomaweg Monster Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren