Boomstraat Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Boomstraat Tilburg NederlandBegane grond:Representatieve en grote, centrale halpartij met o.a. opstelling brievenbussen, trappenhal en 2-tal liftvoorzieningen fraai aangelegde en sfeervolle binnentuin/atrium met diverse beplantingen, terrassen mooi aangelegde tuinen en parkeerplaatsen aan de zij- en achterkant van het complexParkeerkelder:Parkeergarage met eigen privé-parkeerplaats.Verdieping:Entree/hal met garderobehoek, meterkast, videofooninstallatie en toegang tot de overige ruimte. Moderne woonkeuken in wandopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur. Ruime, lichte woonkamer v.v. laminaatvloer en een loggia. Twee slaapkamers v.v. een laminaatvloer. Berg-/wasruimte met aansluiting t.b.v. wasmachine. Toiletruimte met closet en fonteintje. Geheel betegelde badkamer in lichte kleurstelling v.v. doucheomgeving en een wastafel.

Je vind de Appartement aan de Boomstraat Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Boomstraat Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Boomstraat in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Boomstraat in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Boomstraat in Tilburg

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 80

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boomstraat Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren