Boomstraat Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Boomstraat Utrecht NederlandHet huis ligt op een paar minuten loopafstand van het prachtige Whilelmina-park en is uitgerust met meubels en alle huishoudelijke apparaten (wasmachine, oven, vaatwasser, internet, enz.).Het appartement heeft de hele dag een achtertuin/tuin met licht. Direct buiten bevindt zich ook een transparante schuur, om buiten te zijn als het regent.

Je vind de Appartement aan de Boomstraat Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Boomstraat Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Apparterment Boomstraat in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Apparterment Boomstraat in Utrecht – Klik hier

Details van Apparterment Boomstraat in Utrecht

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boomstraat Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren