Borneostraat Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Borneostraat Leiden NederlandHet appartement is een aantal jaar geleden volledig gerenoveerd. Je komt binnen in de woonkamer, vanuit de woonkamer heb je direct uitzicht op de achtergelegen ruime tuin die alleen voor jou is.Aan de voorzijde van het pand bevind zich de slaapkamer.Aan de tuinkant vind je de keuken welke is voorzien van een gasfornuis en koelkast. De badkamer bereik je teven ook door door de keuken te lopen. De badkamer is voorzien van een douche.Verder heb je de beschikking over een wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Borneostraat Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leiden aan de Borneostraat Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Borneostraat in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Borneostraat in Leiden – Klik hier

Details van Appartement Borneostraat in Leiden

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Borneostraat Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren