Bornerbroeksestraat Almelo Nederland in Almelo via Huurflits

Bornerbroeksestraat Almelo NederlandIn de buurt ‘De Arendsboer’ nabij het centrum van Almelo gelegen 3-KAMER-APPARTEMENT. In de omgeving vindt u diverse winkels en uitvalswegen zijn vlot te bereiken. Het appartement beschikt over een balkon, 2 slaapkamers en een berging op de 2e verdieping.1e VERDIEPING:Entree, hal, toilet, woonkamer met laminaatvloer, dichte keuken voorzien van keurig keukenblok en toegang tot het balkon. Slaapkamer en badkamer met douche, wastafel en witgoedaansluiting.2e VERDIEPING:Middels vaste trap te bereiken 2e slaapkamer en opbergruimte.

Je vind de Appartement aan de Bornerbroeksestraat Almelo Nederland  te Almelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Almelo aan de Bornerbroeksestraat Almelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Almelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bornerbroeksestraat in Almelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bornerbroeksestraat in Almelo – Klik hier

Details van Appartement Bornerbroeksestraat in Almelo

Prijs – 760.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bornerbroeksestraat Almelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren