Borselenstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Borselenstraat Arnhem NederlandIndeling: Entree/hal met toegang tot alle vertrekken. Ruime woonkamer met aansluitend het heerlijke balkon met vrij uitzicht! Nette keuken met gasfornuis en afzuigkap. 3 slaapkamers. Badkamer met douche en wastafel. Apart toilet.

Je vind de Appartement aan de Borselenstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Borselenstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Borselenstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Borselenstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Borselenstraat in Arnhem

Prijs – 875.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Borselenstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren