Bos en Lommerweg in Amsterdam via Esteon

Bos en LommerwegTe huur in Amsterdam! Een appartement, gestoffeerd, van 50m2 bestaande uit 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, vaatwasmachine. De huurprijs is €1.450,- per maand. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Appartement in Bos en Lommer, Amsterdam nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Bos en Lommerweg en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Bos en Lommer, Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement in Bos en Lommer, Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement in Bos en Lommer, Amsterdam

Prijs – 1450.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 50m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bos en Lommerweg

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren