Bos_en_Lommerplantsoen Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Bos_en_Lommerplantsoen Amsterdam NederlandBeschrijvingMooie en gezellige studio in Bos en Lommer – uitzicht over de hele stad vanaf de 8e verdieping, een rustige omgeving en een kleine afstand verwijderd van het centrum.Beschikbaar per: 01-01-2023Beschikbaar tot: 31-03-2023Oppervlakte: 28m2Kamers: 1Badkamers: 1Slaapkamers: 1Toiletten: 1Energie label: C

Je vind de Studio aan de Bos_en_Lommerplantsoen Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Amsterdam aan de Bos_en_Lommerplantsoen Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam – Klik hier

Details van Studio Bos en Lommerplantsoen in Amsterdam

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 28

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bos_en_Lommerplantsoen Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren