Boschdijk Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Boschdijk Eindhoven NederlandBegane grond: Entree naar het souterrain met de eigen berging en de trap naar het appartement op de tweede verdieping. 2e verdieping: METERKAST Bevindt zich naast de voordeur HAL Nieuwe laminaatvloer met toegang tot slaapkamers, toilet en badkamer. HUISKAMER Ruime woonkamer met fraaie laminaatvloer en schuifpui naar zonnig en ruim terras. Tevens een vaste inloopkast. KEUKEN Open keuken voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en magnetron. BADKAMER Deels betegeld met mooie moderne wand- en vloertegels. Douche, wastafel en wasmachine aansluiting. SLAAPKAMER 1 Royale maat. Gelegen aan de rustige achterzijde van het appartement. Nieuwe laminaatvloer en nieuw rolgordijn. SLAAPKAMER 2 Ruim genoeg voor een eenpersoonsbed. Nieuwe laminaatvloer, rolgordijn en vaste inbouwkast.

Je vind de Appartement aan de Boschdijk Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Boschdijk Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Boschdijk in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Boschdijk in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Boschdijk in Eindhoven

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 63

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boschdijk Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren