Boschveldweg DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Boschveldweg DenBosch NederlandHet appartement heeft een woonoppervlakte van 62 m2, is gebouwd in 2017 en heeft een energielabel A. Het appartement heeft een ruime woonkamer met een open keuken voorzien van inbouwapparatuur. De woning heeft een slaapkamer, een badkamer en een separaat toilet. Naast het toilet heeft u toegang tot uw inpandige berging waar u de mogelijkheid heeft om uw wasmachine en droger te plaatsen. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Boschveldweg DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Boschveldweg DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Boschveldweg in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Boschveldweg in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Boschveldweg in Den Bosch

Prijs – 1049.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 62

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boschveldweg DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren