Bosland Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Bosland Rotterdam NederlandHeerlijk lichte kamer met tweepersoonsbed, kastruimte, wastafel en studeerruimte aan de raamzijde van circa 13 m2 met eigen balkon. Het is gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex aan het Bosland aan de rand van het centrum van Rotterdam. De kamer heeft veel licht van buiten aan de achterzijde van het appartement. De kamer is toegankelijk vanuit de gedeelde hal met woonkeuken. Om de hoek van de keuken is de gedeelde badkamer, en aan het einde van de hal is de kamer.

Je vind de Kamer aan de Bosland Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Bosland Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Bosland in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Bosland in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Bosland in Rotterdam

Prijs – 595.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bosland Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren