Bosscherweg Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Bosscherweg Maastricht NederlandOpvallend zijn de grote raampartijen, de donkere tinten van de gevel en het gebruik van grove granieten keien. Een keuze uit de twee architecten van het gebouw: Rijnboutt en Humble architecten. Er is veel aandacht besteed aan comfort en veiligheid. Elk appartement is voorzien van een videofoon. Alle woningen beschikken tevens over een eigen parkeerplaats en een extra berging in de onderbouw.

Je vind de Appartement aan de Bosscherweg Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Bosscherweg Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bosscherweg in Maaastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bosscherweg in Maaastricht – Klik hier

Details van Appartement Bosscherweg in Maaastricht

Prijs – 1040.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 102

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bosscherweg Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren