Bosscherweg Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Bosscherweg Maastricht NederlandHuiskamer Een ruime woonkamer met een semi-open keuken. Aan weerszijden van de woonkamer bevinden zich buitenruimtes in de vorm van een terras en een balkon. Naast de woonkamer is er nog een slaapkamer. keuken Half open keuken grenzend aan de woonkamer en voorzien van de volgende apparatuur: afzuigkap, kookplaat, koelkast met vriesvak en combitron. Grenzend aan de keuken is een bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine. Terras Toegankelijk via schuifdeuren komt u vanuit de woonkamer op een prachtig groot terras waar u heerlijk buiten kunt zitten. Slaapkamer 1 Ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woonkamer. Slaapkamer 2 Ruime slaapkamer gelegen in de hal. Via deze slaapkamer heeft u toegang tot het balkon gelegen aan de achterzijde van de woning. Badkamer Luxe badkamer met ligbad, douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Bosscherweg Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Bosscherweg Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bosscherweg in Maaastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bosscherweg in Maaastricht – Klik hier

Details van Appartement Bosscherweg in Maaastricht

Prijs – 1065.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 124

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bosscherweg Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren