Bosscherweg Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Bosscherweg Maastricht NederlandIndelingBinnenkomst in hal met toegang tot separaat toilet, badkamer met bad, eerste en tweede slaapkamer en woonkamer.WoonkamerDe woonkamer bestaat uit een zit- en eetgedeelte en een halfopen keuken met berging. Vanuit de eerste slaapkamer is het balkon bereikbaar.KeukenHalfopen keuken gelegen aan de woonkamer en is voorzien van de navolgende apparatuur: afzuigkap, kookplaat, koelkast met vriesvak en combimagnetron. Aan de keuken ligt nog een bijkeuken/berging waar ook een aansluiting voor de wasmachine zit.BalkonHet balkon is te betreden vanuit beide slaapkamers.Slaapkamer 1Ruime slaapkamer die met het balkon verbonden is.Slaapkamer 2Tweede kleinere slaapkamer die ook met het balkon verbonden is.BadkamerBadkamer voorzien van een ligbad en een wastafel.

Je vind de Appartement aan de Bosscherweg Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Bosscherweg Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bosscherweg in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bosscherweg in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Bosscherweg in Maastricht

Prijs – 1055.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 91

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bosscherweg Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren