Bosseplaat Rozenburg Nederland in Rozenburg via Huurflits

Bosseplaat Rozenburg NederlandIndeling:Op de begane grond is een gemeenschappelijk, afgesloten portiek met brievenbussen, toegang tot de kelderbergingen en een trappenhuis. Dit zonnige appartement is gelegen op de 4e verdieping.Naast de voordeur bevindt zich de meterkast van dit appartement. Entree is een ruime hal met intercom voor het openen van de portiekdeur. Deze hal geeft toegang tot alle vertrekken, behalve de badkamer.- Vanuit de hal heeft u toegang tot de keuken.- De witte keuken is voorzien van een kunststof aanrechtblad in granietmotief en diverse onder- en bovenkastjes, welke zorgen voor voldoende kastruimte. De volgende losse apparatuur blijft in de woning: een gaskookplaat, koelkast, vaatwasser en zelfs de wasmachine blijven hier.- De woonkamer heeft een prachtig vrij uitzicht en een fijne lichtinval door de grote raampartijen.- De ruime hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het balkon op het noorden.- Via de hoofdslaapkamer is de badkamer te bereiken. Hier ligt een plavuizen vloer en de wanden zijn geheel betegeld. De badkamer is voorzien van een douchecabine, een wastafel met onderkast, een spiegelkast en spotjes in het plafond. Verwarmd door middel van een boiler.- De tweede slaapkamer is aan de achterzijde. Vanuit deze kamer heeft u tevens toegang tot een balkon op het zuiden. Hier heeft u uitzicht op de gracht en het park.- De woning beschikt over een kelderberging met elektra-aansluiting.

Je vind de Appartement aan de Bosseplaat Rozenburg Nederland  te Rozenburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rozenburg aan de Bosseplaat Rozenburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rozenburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Bosseplaat in Rozenburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Bosseplaat in Rozenburg – Klik hier

Details van Appartement Bosseplaat in Rozenburg

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 63

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bosseplaat Rozenburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren