Bote_van_Bolswertstraat Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Bote_van_Bolswertstraat Leeuwarden NederlandPer direct beschikbaar voor HBO studentenBetreft een gemeubileerde studentenkamer met:- 15m2 woonoppervlakte- gezamenlijke badkamer, keuken, bijkeuken, toilet en achtertuinKamers: 1Slaapkamers: 1Buurten: WelgelegenHuisdieren:Neerijs inclusief:InternetSoort tuin:Achtertuin

Je vind de Kamer aan de Bote_van_Bolswertstraat Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Leeuwarden aan de Bote_van_Bolswertstraat Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Bote van Bolswertstraat in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Bote van Bolswertstraat in Leeuwarden – Klik hier

Details van Kamer Bote van Bolswertstraat in Leeuwarden

Prijs – 425.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 15

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Bote_van_Bolswertstraat Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren