Boterdiep Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Boterdiep Groningen NederlandDe bouw van de appartementen aan het Boterdiep is afgerond en de appartementen zijn prachtig geworden. De appartementen zijn te huur voor maximaal 6 maanden en zijn van alle gemakken voorzien, zoals vloerverwarming, luxe keuken en een ruime badkamer. Ook de ligging van de appartementen is prima, vlakbij het park en op loopafstand van het centrum.

Je vind de Appartement aan de Boterdiep Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Boterdiep Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Boterdiep in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Boterdiep in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Boterdiep in Groningen

Prijs – 1150.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boterdiep Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren