Boterdiepstraat Dordrecht Nederland in Dordrecht via Huurflits

Boterdiepstraat Dordrecht NederlandU komt binnen in de algemene hal, welke toegang geeft tot het trappenhuis en brievenbussen. Tot op de 2e verdieping komt u bij de entree. U komt binnen in de hal en vanuit hier heeft u toegang tot alle vertrekken. Als je de woonkamer binnenstapt, valt meteen de ruimte en het licht op. Genoeg mogelijkheden om het helemaal naar eigen smaak te maken. De keuken met veel bergruimte is gescheiden van de woonkamer, evenals de twee slaapkamers waarvan één toegang heeft tot het balkon. De badkamer is voorzien van een wastafel, toilet, douche en een aansluiting voor de wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Boterdiepstraat Dordrecht Nederland  te Dordrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Dordrecht aan de Boterdiepstraat Dordrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Boterdiepstraat in Dordrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Boterdiepstraat in Dordrecht – Klik hier

Details van Appartement Boterdiepstraat in Dordrecht

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boterdiepstraat Dordrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren