Boterdijk Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Boterdijk Arnhem NederlandEntree via tuin en loopplank.Ruime entree, riante woonkamer met open keuken. Fantastisch uitzicht over de Rijn.In de entree is tevens toegang tot een slaapkamer, de badkamer en het aparte toilet. Verder vindt u er nog een werkkamer en een tweede slaapkamer.De keuken is ruim luxe en compleet met diverse apparatuur, zoals een vaatwasser, combi-oven, koelkast, vriezer en een fornuis.De badkamer is voorzien van een bad en wastafel.In de tuin vindt u naast veel ruimte een picnictafel en een fietsenberging.Locatie:Deze woonark is uniek gelegen aan de Rijn net buiten het centrum van Arnhem. Er zijn gratis, publieke parkeerplaatsen.De eigenaar is op zoek naar een nette, werkende huurder of stel.

Je vind de Huurwoning aan de Boterdijk Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Arnhem aan de Boterdijk Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Boterdijk in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Boterdijk in Arnhem – Klik hier

Details van Huis Boterdijk in Arnhem

Prijs – 1325.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 95

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boterdijk Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren