Botersloot Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Botersloot Rotterdam NederlandDit mooie studio-appartement is van alle gemakken voorzien. Het is uitgerust met een kingsize bed, een comfortabele bank, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer met een inloopdouche. Er is een mooi balkon waar u uw tijd kunt doorbrengen om te ontspannen na een lange dag. Meer functie komt met de studio: Wifi, wasmachine.

Je vind de Studio aan de Botersloot Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Botersloot Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Botersloot in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Botersloot in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Botersloot in Rotterdam

Prijs – 1350.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Botersloot Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren