Botersloot Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Botersloot Rotterdam NederlandGeschikt voor young professionals en expats. Deze mooie studio is een short-stay appartement en is van alle gemakken voorzien. Het is uitgerust met een kingsize bed, een comfortabele bank, een volledig uitgeruste keuken en een badkamer met een inloopdouche. Er is een mooi balkon waar u na een lange dag kunt ontspannen. Meer functies worden geleverd met de studio: wifi, wasmachine.Zeer centraal, aan de Botersloot op niveau 1, dit appartement ligt op 2 minuten loopafstand van de bekende Markthal en Meent winkelstraat, en Jumbo supermarkt. Geweldige winkels, bars en restaurants om de hoek. goede verbindingen met het openbaar vervoer, metro- en treinstation Blaak zijn in de buurt beschikbaar om uw verplaatsingen door de stad te vergemakkelijken.

Je vind de Studio aan de Botersloot Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Botersloot Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Botersloot in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Botersloot in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Botersloot in Rotterdam

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Botersloot Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren