Botterstraat Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Botterstraat Amsterdam Nederlandvolledig gemeubileerde en uitgeruste privékamer in een gedeeld appartement! we zijn op zoek naar een jonge werkende professional om ons co-living appartement te komen versterken. ons doel is om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en daarom bieden wij privékamers aan in gedeelde appartementen die volledig gemeubileerd en uitgerust zijn met een keuken, koelkast, oven/magnetron, kookgerei, wasmachine, servies en beddengoed.

Je vind de Kamer aan de Botterstraat Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Amsterdam aan de Botterstraat Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Botterstraat in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Botterstraat in Amsterdam – Klik hier

Details van Kamer Botterstraat in Amsterdam

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 11

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Botterstraat Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren