Boulevard Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Boulevard Enschede NederlandEntree/hal, badkamer voorzien van douchehoek, toilet en wastafel, woonkamer, half open keuken met diverse apparatuur, slaapkamer met toegang tot balkon op het Westen. Balkon aan de voorzijde op het westen gesitueerd.

Je vind de Appartement aan de Boulevard Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Boulevard Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Boulevard in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Boulevard in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Boulevard in Enschede

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 39

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boulevard Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren