Boulevard Roosendaal Nederland in Roosendaal via Huurflits

Boulevard Roosendaal NederlandTwee kamer appartement met luxe afwerking, gelegen in hartje centrum Roosendaal. Nabij diverse voorzieningen en uitvalswegen, met eigen parkeerplaats en gezamenlijke fietsenberging.Het betreft een appartement op de eerste verdieping met toegang tot een gemeenschappelijke buitenruimte. Alles midden in ’t Oude centrum van Roosendaal.

Je vind de Appartement aan de Boulevard Roosendaal Nederland  te Roosendaal nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Roosendaal aan de Boulevard Roosendaal Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Roosendaal. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Boulevard in Roosendaal wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Boulevard in Roosendaal – Klik hier

Details van Appartement Boulevard in Roosendaal

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boulevard Roosendaal Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren