Boulevard_Heuvelink Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Boulevard_Heuvelink Arnhem NederlandEntree appartement, hal met garderobe, separaat toilet, sfeervolle woonkamer welke is ingericht met smaakvol design meubilair en authentieke details zijn behouden, open moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: koelkast, vaatwasser, 2-pits kookfornuis en magnetron. De moderne badkamer is vanuit de woonkamer bereikbaar, deze is voorzien van luxe douche en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Boulevard_Heuvelink Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Boulevard_Heuvelink Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Boulevard Heuvelink in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Boulevard Heuvelink in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Boulevard Heuvelink in Arnhem

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boulevard_Heuvelink Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren