Boulevard_Heuvelink Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Boulevard_Heuvelink Arnhem NederlandOok deze loft heeft een unieke indeling. De loft is gelegen op de begane grond. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur (vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie en combi-magnetron). Het woon-keukengedeelte heeft een speelse indeling en is erg licht. Het terras is gelegen aan het woongedeelte. Vanuit de hal betreed je de berging (met wasmachine aansluiting) en het separate toilet. De slaapkamer is gelegen op het hogere gedeelte, bereikbaar met een trap. De badkamer is te vinden op de entresol en is voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel.Gezamenlijke fietsenberging op de begane grond.

Je vind de Appartement aan de Boulevard_Heuvelink Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Boulevard_Heuvelink Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Boulevard Heuvelink in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Boulevard Heuvelink in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Boulevard Heuvelink in Arnhem

Prijs – 1300.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 106

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boulevard_Heuvelink Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren