Boumaboulevard in Groningen via Esteon

BoumaboulevardTe huur in Groningen! Een appartement, gemeubileerd, van 120m2 bestaande uit 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Aparte WC, balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, hoge plafonds, ligbad, wasmachine, parkeerplek. De huurprijs is €1.525,- per maand. De borgsom bedraagt €1.525,-. Is dit de juiste woning voor jou?

Je vind een Appartement in Oosterpoortwijk, Groningen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Boumaboulevard en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Oosterpoortwijk, Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement in Oosterpoortwijk, Groningen – Klik hier

Details van Appartement in Oosterpoortwijk, Groningen

Prijs – 1525.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 120m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boumaboulevard

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren