Boven_Nieuwstraat Kampen Nederland in Kampen via Huurflits

Boven_Nieuwstraat Kampen NederlandDit appartementencomplex bevindt zich boven een parkeergarage. De appartementen bevinden zich op de eerste en tweede verdieping. Het dak van deze parkeergarage leent zich voor een gezellige binnentuin. Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping. Voor dit appartement geldt een minimumleeftijd van 55 jaar.Indeling:U komt binnen via de hal, welke toegang biedt tot twee slaapkamers, meterkast, apart toilet, een ruime berging en de woonkamer met open keuken. De grote slaapkamer biedt toegang tot de badkamer, welke voorzien is van wastafel en douche. De woonkamer heeft met haar diverse hoeken een speels karakter.

Je vind de Appartement aan de Boven_Nieuwstraat Kampen Nederland  te Kampen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Kampen aan de Boven_Nieuwstraat Kampen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Kampen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Boven Nieuwstraat in Kampen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Boven Nieuwstraat in Kampen – Klik hier

Details van Appartement Boven Nieuwstraat in Kampen

Prijs – 644.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Boven_Nieuwstraat Kampen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren